Team Buro Pontifex

Veerle Roelen

Veerle is mede-eigenaar van Buro Pontifex. Achter de schermen zorgt zij dat alles op rolletjes loopt.

Veerle Roelen

Claudia Meesters, kindertherapeut

Claudia Meesters is vanuit haar praktijk Koning te Rijk voor psychosociale hulpverlening, verbonden aan Buro Pontifex als kindertherapeut en ze is gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding. Claudia is opgeleid tot psychosociaal therapeut en heeft jarenlange ervaring in het werken met kinderen. Daarnaast is Claudia opgeleid tot Relax Kids coach en erkend Zandkasteelcoach. Ze put - naast haar opleiding en werkervaring - kracht uit haar eigen verlieservaringen en het verlangen om hiermee het verschil te maken in het leven van kinderen.

Helene Nijhoff

Hélène Nijhoff, gezins- relatie- en systeemtherapeut

Hélène is vanuit haar praktijk Bij de Beuk voor relatie-, gezins- en systeemtherapie verbonden aan Buro Pontifex. Ook begeleidt zij volwassenen bij individuele vraagstukken.Hélène bekijkt vanuit verschillende invalshoeken alle aspecten die een rol spelen bij de problematiek die je ervaart. Dat doet ze vanuit de overtuiging dat de mens het best begrepen kan worden in de context van zijn of haar relaties. Die visie strookt met de basis van de systeemtheorie; het uitgangspunt van Hélène’s werk.

Inka Tetzlaff, psycholoog, relatie- en systeemtherapeut

Vanuit Praktijk de Deining is Inka als psycholoog en relatietherapeut verbonden aan Buro Pontifex. Inka is altijd geboeid geweest door menselijke relaties. Wat maakt dat een verbinding werkt? Welke succesfactoren kun je leren? En hoe groot is je eigen invloed? Inka heeft veel ervaring met samengestelde gezinnen en geeft ook een-op-een-begeleiding.

Inka Tetzlaff

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken? Je kunt ons bellen op 085 065 7420 of vul het contact formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel een vraag en/of maak een afspraak

Bel mij terug
Kies een optie
In de ochtend
In de middag
In de avond
Geen voorkeur
N.V.T.
Voorkeur voor een afspraak