EEnzijdige begeleiding en advisering

Heb je behoefte aan iemand die je alles kan vragen over scheiden en de periode daarna? Of wil je met een deskundig iemand in gesprek om je voor te bereiden op een afspraak met je (ex-)partner? Heb je behoefte aan onafhankelijk en deskundig advies?

Naast het begeleiden van scheidingen met mediation, begeleiden we ook mensen één op één. Dit is alleen mogelijk als we de andere partij niet begeleiden. Bij eenzijdige begeleiding worden we vaak om advies gevraagd over scheiden in het algemeen, maar het kan ook gaan om advies over bestaande afspraken als je al gescheiden bent. Soms is één afspraak al genoeg om weer verder te kunnen. Afspraken voor eenzijdige begeleiding kunnen plaats vinden op één van onze vestigingen maar ook telefonisch of online.

Kun je eenzijdig scheiden via mediation?

Kun je scheiden als je partner dat niet wilt? Of kan je eenzijdig scheiden via mediation? Bij mediation probeer je samen met de andere partij tot een oplossing te komen onder begeleiding van de mediator. Om te scheiden met mediation heb je dus alle twee de partijen nodig.

Scheiden is nooit eenvoudig. Degene die het initiatief neemt van de scheiding, is emotioneel vaak een stuk verder in zijn/haar proces dan de ander. Daardoor kan weerstand ontstaan waardoor iemand niet mee wil werken. Om een relatie succesvol in stand te houden, heb je 2 mensen nodig. Om in goed onderling overleg te scheiden ook. Onze tip is om toch samen naar een vrijblijvend kennismakingsgesprek te komen. We gaan dan met jullie in gesprek zodat besproken kan worden welke stappen jullie samen willen zetten. Dat betekent niet dat jullie allebei al vrede moeten hebben met de scheiding. Tijdens het mediationtraject is er voldoende ruimte voor emoties en de tijd die jullie allebei voor jullie persoonlijke proces nodig hebben.

In een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek geven we antwoord op jullie vragen en stippelen we samen met jullie de route uit. Neem nu vrijblijvend contact op.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je een vraag? Wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken?
Bel dan 085 065 7420 OF vul het formulier in.

We plannen altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin geven we antwoord op jullie vragen en stippelen we samen met jullie de route uit. De afspraken vinden plaats op één van onze vestigingen, bij jullie thuis óf online. Ook in de avonduren kunnen afspraken gepland worden. 

Stel een vraag en/of maak een afspraak

Bel mij terug
Kies een optie
In de ochtend
In de middag
In de avond
Geen voorkeur
N.V.T.
Voorkeur voor een afspraak