Neem gerust contact met ons op

Neem contact op

Een (echt)scheiding gaat vaak gepaard met veel onzekerheid. Hebben jullie een vraag of willen jullie een afspraak plannen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Of heb je vragen waar je graag snel een antwoord op wilt? Neem dan contact met ons op.

Bel 085 065 7420 of stuur een e-mail naar info@buro-pontifex.nl. Wil je liever dat wij contact opnemen? Vul dan het contactformulier in. Wij gaan uiteraard zorgvuldig en discreet met gegevens en vragen om.

Onze hoofdvestiging is gelegen in het Brabantse Hoeven. We verwelkomen je graag in ons sfeervolle kantoor wat onderdeel is van het historische Conferentiecentrum & Leerhotel Bovendonk. Daarnaast hebben we een nevenvestiging bij de Koploper in Goes, in Bergen op Zoom bij Business Center Blokstallen en in Terneuzen aan het Stadhuisplein.

Werkgebied Buro Pontifex

Ons werkgebied bestrijkt West-Brabant en Zeeland met vestigingen te Hoeven, Goes, Bergen op Zoom en Terneuzen. Zowel in ons werkgebied als daarbuiten beschikken we over een netwerk van flexibele locaties zodat we altijd ergens bij jullie in de buurt een afspraak kunnen inplannen.

Online mogelijkheden

Kies je liever voor online? We hebben ruime ervaring met het online begeleiden van een scheiding en alles wat daarbij komt kijken. Neem contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Buro Pontifex

Hofstraat 8
4741 AK Hoeven

E info@buro-pontifex.nl
W www.buro-pontifex.nl
KVK 85452564

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 – 17.30 uur
08.00 – 17.30 uur
08.00 – 17.30 uur
08.00 – 17.30 uur                                                 
08.00 – 17.30 uur
09.00 – 13.00 uur
Gesloten

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken? Je kunt ons bellen op 085 065 7420 of vul het contact formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel een vraag en/of maak een afspraak

Bel mij terug
Kies een optie
In de ochtend
In de middag
In de avond
Geen voorkeur
N.V.T.
Voorkeur voor een afspraak