E-mail disclaimer

Buro Pontifex en Kindbelang zijn handelsnamen van Buro Pontifex te Hoeven, geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 65938518.

De informatie die deze e-mail en de eventueel bijgevoegde bestanden bevat is slechts bestemd voor de persoon of de entiteit aan wie zij is gericht en bevat vertrouwelijke informatie die mogelijk wettelijk is beschermd. Indien deze e-mail bij vergissing bij jou terecht is gekomen, wil je dan contact met ons opnemen door dit bericht retour te zenden, ons te bellen of te mailen? Het is dan verboden om dit bericht te lezen, kopiëren of te verspreiden; gebruik te maken als ook om actie te ondernemen in relatie tot de inhoud van dit bericht. Wij verzoeken je in dit geval de e-mail te verwijderen uit digitale bestanden en afdrukken te vernietigen.

Buro Pontifex is niet aansprakelijk voor virussen in dit e-mailbericht of enige bijlage. Buro Pontifex kan op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor of in verband met de gevolgen van of schade ontstaan door het onjuist, onvolledig dan wel het niet tijdig versturen en ontvangen van de inhoud van dit bericht.

E-mail die vanuit of naar het bovenvermelde e-mailadres van de afzender wordt gestuurd, kan door ons gelezen en bewaard worden.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Of wil je een afspraak maken? Je kunt ons bellen op 085 065 7420 of vul het contact formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stel een vraag en/of maak een afspraak

Bel mij terug
Kies een optie
In de ochtend
In de middag
In de avond
Geen voorkeur
N.V.T.
Voorkeur voor een afspraak